Eyl

Bursa Merkez Garnizon Komutanlığı tarafından " Gazilik ve Şehitlik " konuları üzerine Kore Gazisi Şevket GÜNAYDIN, Kıbrıs Gazisi Nazif BİLBEY, Gazi İsmail ERİM, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ve Gaziler Dernek Başkanı Metin ŞENOL´un katılımyla okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine sunum gerçekleştirmiştir.Okul olarak şehitlerimize Allah´tan rahmet,Gazilerimize ise şükran ve minnetlerimizi sunarız.

Eyl

39 Öğrenci, 1 İdareci, 2 Öğretmenin katılımıyla güzel eğlenceli bir gezi olmuştur. Arkadaşlık ve kardeşlik bağları gibi ...

2018 Yerleştirme Sonuçları

Haz

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin KANZA Temel Afet Bilinci ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Haz

Okul meclisimiz Mehmetçik Vakfına tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Haz

Çocuğa yönelik ihmal ve istismar konulu seminerle 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonu seminer dönemine başladık.