Eyl

Bursa Merkez Garnizon Komutanlığı tarafından " Gazilik ve Şehitlik " konuları üzerine Kore Gazisi Şevket GÜNAYDIN, Kıbrıs Gazisi Nazif BİLBEY, Gazi İsmail ERİM, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN ve Gaziler Dernek Başkanı Metin ŞENOL´un katılımyla okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine sunum gerçekleştirmiştir.Okul olarak şehitlerimize Allah´tan rahmet,Gazilerimize ise şükran ve minnetlerimizi sunarız.

Eyl

39 Öğrenci, 1 İdareci, 2 Öğretmenin katılımıyla güzel eğlenceli bir gezi olmuştur. Arkadaşlık ve kardeşlik bağları gibi ...

2018 Yerleştirme Sonuçları

Haz

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin KANZA Temel Afet Bilinci ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Haz

Okul meclisimiz Mehmetçik Vakfına tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Haz

Çocuğa yönelik ihmal ve istismar konulu seminerle 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonu seminer dönemine başladık.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının son bayrak törenini yaptık.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı etkinliklerini muhteşem bir gösteriyle bitirdik.

Haz

Resmi devlet okullarının 4-12 sınıfları arasındaki tüm çocukların İngilizce konuşmasını sağlamak amacıyla geliştirilen DynEd Dil Eğitim Sisteminin il ve ilçe ödül törenleri gerçekleştirildi. Okulumuz Bursa Anadolu Lisesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu programın sunuculuğunu üstlendi. Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ödül töreninde 10. sınıf öğrencimiz Aylin TÜSÜS ikincilik ödülünü, 9. sınıf öğrencimiz Ece MUTLU üçüncülük ödülünü ve Bursa İlinde DynEd Dil Eğitim Sisteminin Tüm seviyelerini bitiren tek öğrenci olan 9.Sınıf öğrencimiz Gökçen Altınay ÖZER İl MEM Özel Ödülünü almıştır

Haz

Okulumuz Tiyatro Topluluğu  25.05.2018 tarihinde saat 21.45 de Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosunda William Shakespeare´in "Bir Yaz Gecesi Rüyası" adlı oyununu sergiledi.

May

Okulumuz spor salonunda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.

Haz

12, sınıf öğrencilerimizi, 11 Mayıs 2018 Cuma günü okul bahçesinde yapılan törenle uğurladık.