Haz

12, sınıf öğrencilerimizi, 11 Mayıs 2018 Cuma günü okul bahçesinde yapılan törenle uğurladık.

Haz

9. sınıf öğrencilerimiz 12. sınıf öğrencilerimize "GÜLE GÜLE" dediler.

Nis

21-23 Nisan tarihleri arasında Fethiye, Ölüdeniz, Köyceğiz ve Pamukkale´yi kapsayan bir gezi yaptık.

Nis

Okulumuzdan 1986 yılında mezun olan Fahrettin GÖZET ve 1988 yılında mezun olan Ahu ÖZYURT´u ağırladık.

Nis

Okullar Arası Kız Voleybol Maçlarını 2. Küme A Grubunda 3. Olarak Tamamladık.

Nis

Liseler Arası Dart Müsabakalarında okulumuz dört öğrenci ile temsi,l edilmiştir.

Mrt

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Protokolünün katılımıyla Bursa’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Şehitler Günü etkinlikleri, Hamitler Şehitliği’nde bulunan Şehitlik Abidesine çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Ardından hem Hamitler, Hem de Pınarbaşı şehitlerin kabirlerini tek tek gezen ve kabir başında bulunan şehit yakınları ile ilgilenen Vali İzzettin Küçük, duaların yapılmasının ardından ‘Şehitlik Anı Defterleri’ni imzaladı.

Daha sonra Bursa Anadolu Lisesi´nin Merinos AKKM´de, 18 Mart Şehitleri Anma ve Şehitler Günü münasebetiyle düzenlediği programa katılan Bursa Valisi İzzettin Küçük, program konuklarına duygu dolu anlar yaşatan Liselileri sahnede tebrik etti.

Mrt

İstiklal Marşı´nın kabulünün doksan yedinci yıl dönümünü kutladık.

Mrt

10-11 Mart 2018 tarihlerinde Batı Karadeniz Bölgesini gezdik.

Ock

Satranç İl yarışmalarında; kızlarda ikinci, erkeklerde üçüncü olduk.

Ock

Geleneksel Karaoke Yarışması yapıldı.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sebahattin DÜLGER, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Uygar UMUT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa SEVİNÇ okulumuzu ziyaret ettiler.