BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Anadolu Lisesi

ACTION TIME eTwinning PROJEMİZ SONLANIYOR

Projemiz; Action Time atıklarla ilgili farkındalık oluşturmak ve çevre bilincini arttırmayı hedefledi. Çöp izleri, gerçekleri, çeşitleri, geri dönüşüm yöntemleri, alternatifleri üzerine olan Action Time- Hareket Zamanı eTwinning projemizde proje üyeleri, atıklarla ilgili her türden gerçeği araştırdı, günlük atıkları ve doğaya verdiğimiz zararın farkına vardı. Geri dönüşüm yöntemlerini ve sorumlu üreticiler, tüketiciler olmayı öğrendi. 21. yüzyıl becerilerini kullanarak, Teknoloji ve web 2-3 araçları hakkındaki bilgilerini ve İngilizce becerilerini geliştirdi. Okullarında, hayvan barınaklarına mama  sağlamak için plastik kapak toplama, demiri okulda geri dönüştürme gibi geri dönüşüm kampanyaları başlattı. Ayda 3 kez yaptığı zoom odalarında ki toplantılarla, beyin fırtınası yaptı ve İngilizce’yi son derece aktif kullandı. Action Time, Bursa Anadolu Lisesi, Bursa Erkek Lisesi, XXXVIII Liceum Ogólnokształcące im. Stanisława Kostki Potockiego ve Srednja Ekonomska Skola Sarajevo okulları işbirliği ile yürütülmüştür.

05-06-202305-06-2023

Yayın: 05.06.2023 - Güncelleme: 05.06.2023 15:39 - Görüntülenme: 60