T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Anadolu Lisesi

Projemizin Hedefleri Gerçekleştirildi

Okulumuz İngilizce öğretmeni Leyla ULU Türkiye, İspanya, İtalya, Litvanya, Portekiz, Romanya ve Ukrayna ortaklı “I KNOW , I’M INTRODUCING ”adlı eTwinning projesinde yer almakta ve öğrencileri ile aktif olarak çalışmaktadır.

Bu projede 9/F sınıfından Kayra I., Gülşah Ö., Meriç Ç., Arda Ç., Şevval U., Ferah M.  isimli 6 öğrencimiz yer almaktadır. Projede görevli olan öğrenciler yaşadıkları şehirleri, okulları, ülkelerin kendilerine has bayramlarını-geleneklerini tanıtmaları, farklı ülkelerdeki gençlerin tanışmaları ve yabancı dil yeteneklerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Proje kapsamında projemizin kurallarını ve içeriğini online toplantılarımızla belirledikten sonra öğrencilerimiz 4 ay süren eTwinning sürecine girdiler ve üstlerine düşen görevleri bir bir yerine getirdiler. Bu süreçte web2-3 araçlarını, kollektif çalışmayı, ürün ortaya koymayı deneyimlediler. Farklı ülkelerden ortaklarımız olduğu için ortak dil İngilizcelerini geliştirdiler. Projemizin hedefleri gerçekleştirildi. Projemiz Avrupa Kalite Etiketi başvuru sürecine girmiş bulunmaktadır.

Leyla ULU

26-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.06.2023 - Güncelleme: 26.06.2023 21:22 - Görüntülenme: 55
  Beğen | 0  kişi beğendi