İsmet AKSU - Okul Müdürü

1962 Erzurum ili Horasan ilçesinde doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Erzurum´da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu olan İsmet AKSU, 1982-1987 yılları arası serbest çalışmış, 1989 yılında askerlik görevini yedek subay olarak yaptıktan sonra 1990 yılında Diyarbakır Ergani Öğretmen Lisesi´ne atanarak Milli Eğitim Bakanlığı´ndaki görevine başlamıştır. Ergani Anadolu Lisesi´nde öğretmen ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 1994 yılında Bursa Osmangazi Ahmet Hamdi Gökbayrak Öğretmen Lisesi´ne Fizik öğretmeni olarak atanmıştır. Daha sonra sırasıyla 1995 Muradiye Lisesi müdür yardımcılığı, 1997 Cumhuriyet Lisesi müdür yardımcılığı, 1999 müdür başyardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2010 yılında Gazi Anadolu Lisesi müdürülüğünü üstlenmiş, 2014 yılında ise okulumuza atanmıştır. Bakanlık, Valilik, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim makamlarınca pek çok ödülle taltif edilen İsmet AKSU evli ve iki çocuk babasıdır.